Kirjurituotteen kumppanit

Teemme yhteistyötä useiden taloushallintosovelluksia tuottavien yritysten kanssa. Mallitilikarttamme ovat valmiina oletustilikarttoina lukuisissa taloushallinto-ohjelmissa tai -palveluissa. Sovelluksiin on saatavissa myös ruotsin- ja englanninkielisiä raporttipaketteja. Edustatko ohjelmistotaloa ja olisit kiinnostunut yhteistyöstä? Ota meihin yhteyttä.

Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. seuraavat yritykset tai tahot:

EmCe Solution Partner Oy

EmCe Solution Partner Oy:n taloushallintotuotteissa on käytössä Liikekirjuri- ja Kiinteistökirjuri-tilikartat. EmCen kirjanpito-ohjelmaan on saatavissa ruotsin- ja englanninkieliset Kirjuri-raporttiversiot.

Fennoa Oy

Fennoa Oy:n taloushallinnon pilvipalvelu Fennoa sisältää Liikekirjuri-, Kiinteistökirjuri- ja Yhdistyskirjuri-tilikartat oletuksena. Liikekirjurissa on aina käytössä valmiina kielikäännöksinä Suomi, Ruotsi ja Englanti.

Finago ProCountor

Accountor Finago Oy:n ProCountor ohjelmissa käytetään Liikekirjuri-tilikartan lyhyeen versioon pohjautuvaa oletustilikarttaa.

Heeros Oyj

Heeros Oyj:n Heeros Kirjanpito -sovelluksessa Liikekirjuri- ja Kiinteistökirjuri-tilikartat ovat oletustilikarttoina.

Kiinteistöalan Kustannus Oy

Kustannusyhtiö Kiinteistöalan Kustannus Oy on julkaissut Kiinteistökirjuri-tilikartan kirjausohjeistuksen Kiinteistöyhtiön tilipuite-kirjana.

Suomen Kiinteistöliitto ry

Kiinteistökirjuri-tilikartta pohjautuu Suomen Kiinteistöliitto ry:ssä aikanaan laadittuun kiinteistöyhteisön tilipuitesuositukseen.

Lemonsoft Oy

Liikekirjuri-tilikartta on valmiina Lemonsoftin taloushallinnon tuotteissa.

Netbaron Solutions Oy

Netbaron Solutions Oy sovellusperheeseen kuuluvassa Talous-Baronissa on Liikekirjuri-tilikartta mallitilikarttana.

Talgraf Oy

Talgraf Oy talousraportointiohjelmiston raporttikirjastossa on Liikekirjuri-tilikarttaan perustuvia valmiita malliraportteja.

Tilitantti

Tilitantti-kirjanpito-ohjelman tilikarttavalikoimassa on tarjolla kolme Kirjurituotteen tilikarttoihin perustuvaa tilikarttaa: Kiinteistökirjuri, Liikekirjuri ALV ja Yhdistyskirjuri.

ValueFrame Oy

ValueFrame Oy:n asiakaspalvelujärjestelmä VINA:n graafisten raporttien malliratkaisujen pohjana on Liikekirjuri-tilikartta.

Visma

Visma Econet -ohjelmistossa on käytössä Liikekirjuri-tilikartta. Sovelluspalveluihin on saatavissa myös ruotsin- ja englanninkieliset Kirjuri-raporttiversiot.

Visma Fivaldi -sovelluspalveluissa on käytössä Liikekirjuri- ja Kiinteistökirjuri-tilikartat. Sovelluspalveluihin on saatavissa myös ruotsin- ja englanninkieliset Kirjuri-raporttiversiot.

Western Systems Oy

Westernin monipuolinen taloushallinto-ohjelmisto käyttää Kirjurituotteen tilikarttoja. Joustava raportointi on saatavissa myös ruotsin- ja englanninkielisenä.

Kiinnostuitko? Aloita koekäyttö heti!

Tarjoamme Kirjurituotteen käyttöösi 14 päivän kokeilujakson ajaksi veloituksetta. Kokeilujakson aikana käytössäsi on koko palvelun tietosisältö Liikekirjuri ja Kiinteistökirjuri osioineen. Rekisteröityessäsi koekäyttäjäksi saat palvelun käyttöösi välittömästi!