Kirjuri-tilikartat

Teemme yhteistyötä useiden taloushallintosovelluksia tuottavien yritysten kanssa. Suositut Kirjuri-tilikarttamme ovatkin valmiina oletustilikarttoina lukuisissa taloushallinto-ohjelmissa ja -palveluissa. Voit kuitenkin myös ladata Kirjuri-tilikartat veloituksetta käyttöösi tältä sivulta.

Liikekirjuri-tilikartta

Liikekirjuri-tilikartta on liikeyritysten kirjanpitoon tarkoitettu tililuettelo. Se soveltuu kaikille yhtiömuodoille. Tilikartta on laajuudeltaan noin 900 tiliä. Liikekirjuri-tilikartasta on muodostunut suosittu standardi kotimaisen taloushallinnon ammattilaisten keskuudessa.

Liikekirjuri ALV

Liikekirjuri-tilikartasta on tehty myös laajennettu versio, jossa on käytössä myös omat tilit eri arvonlisäverokantojen mukaisia liiketapahtumia varten. Lisättyjen tilien lukumäärä on noin 450 kappaletta.

Liikekirjuri-kieliversiot

Liikekirjuri-tilikartat on käännetty ruotsiksi ja englanniksi. Nämä kieliversiot voit saada käyttöösi valmiina kieliraporttipaketteina taloushallinto-ohjelmatoimittajaltasi. Jos käyttämääsi sovellukseen ei ole saatavissa valmiita kieliraporttipaketteja, ota yhteyttä meihin. Kieliversiot ovat maksullisia tuotteita.

Kiinteistökirjuri-tilikartta

Kiinteistökirjuri-tilikartta on kiinteistöyhteisöille tarkoitettu tilikartta. Se perustuu Kiinteistöalan Kustannus Oy:n julkaisemassa “Kiinteistöyhteisön tilipuite” -kirjassa esitettyyn tilikarttaan, joka pohjautuu Suomen Kiinteistöliitto ry:n tilikarttasuositukseen.

Lähetämme sinulle pyynnöstä veloituksettomat Kirjuri-tilikartat

Lähetä meille sähköposti osoitteeseen myynti@kirjurituote.fi, niin toimitamme sinulle veloituksetta pyytämäsi tilikartat.

Kiinnostuitko? Aloita koekäyttö heti!

Tarjoamme Kirjurituotteen käyttöösi 14 päivän kokeilujakson ajaksi veloituksetta. Kokeilujakson aikana käytössäsi on koko palvelun tietosisältö Liikekirjuri ja Kiinteistökirjuri osioineen. Rekisteröityessäsi koekäyttäjäksi saat palvelun käyttöösi välittömästi!