Kirjuri-tilikartat

Teemme yhteistyötä useiden taloushallintosovelluksia tuottavien yritysten kanssa. Suositut Kirjuri-tilikarttamme ovatkin valmiina oletustilikarttoina lukuisissa taloushallinto-ohjelmissa ja -palveluissa. Voit kuitenkin myös ladata Kirjuri-tilikartat veloituksetta käyttöösi tältä sivulta.

Liikekirjuri-tilikartta

Liikekirjuri-tilikartta on liikeyritysten kirjanpitoon tarkoitettu tililuettelo. Se soveltuu kaikille yhtiömuodoille. Tilikartta on laajuudeltaan noin 900 tiliä. Liikekirjuri-tilikartasta on muodostunut suosittu standardi kotimaisen taloushallinnon ammattilaisten keskuudessa.

Liikekirjuri ALV

Liikekirjuri-tilikartasta on tehty myös laajennettu versio, jossa on käytössä myös omat tilit eri arvonlisäverokantojen mukaisia liiketapahtumia varten. Lisättyjen tilien lukumäärä on noin 450 kappaletta.

Liikekirjuri-kieliversiot

Liikekirjuri-tilikartat on käännetty ruotsiksi ja englanniksi. Nämä kieliversiot voit saada käyttöösi valmiina kieliraporttipaketteina taloushallinto-ohjelmatoimittajaltasi. Jos käyttämääsi sovellukseen ei ole saatavissa valmiita kieliraporttipaketteja, ota yhteyttä meihin. Kieliversiot ovat maksullisia tuotteita.

Kiinteistökirjuri-tilikartta

Kiinteistökirjuri-tilikartta on kiinteistöyhteisöille tarkoitettu tilikartta. Se perustuu Kiinteistöalan Kustannus Oy:n julkaisemassa “Kiinteistöyhteisön tilipuite” -kirjassa esitettyyn tilikarttaan, joka pohjautuu Suomen Kiinteistöliitto ry:n tilikarttasuositukseen.

Jos et jostain syystä saa tilaamiasi tilkarttoja sähköpostiisi, voit pyytää niitä meiltä osoitteesta myynti@kirjurituote.fi.

Kiinnostuitko? Aloita koekäyttö heti!

Tarjoamme Kirjurituotteen käyttöösi 14 päivän kokeilujakson ajaksi veloituksetta. Kokeilujakson aikana käytössäsi on koko palvelun tietosisältö Liikekirjuri ja Kiinteistökirjuri osioineen. Rekisteröityessäsi koekäyttäjäksi saat palvelun käyttöösi välittömästi!